ÖR-KOOP
Aydın
17 Mayıs, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.27
  • EURO
    35.08
  • ALTIN
    2466.4
  • BIST
    10319.96
  • BTC
    65447.09$

Huylu Huyundan Vazgeçmiyor

genç inşaat( animasyon)
Huylu Huyundan Vazgeçmiyor
Önceki dönem Bozdoğan Belediye Başkanı Ufuk Altıntaş, Karacasu Belediye Başkanı Mehmet Erikmen ve Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol'un yoğun çalışmaları sonrası 3 ilçeye doğalgazın getirilmesi ile ilgili bakanlık kararını Aydın Büyükşehir Belediye meclisi seçimlerin ardından yapılan meclis toplantısında onayladı.
ANADOLU OTO HABER

Yaklaşık 5 ay önce Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından Bozdoğan, Karacasu ve Buharkent ilçelerine doğalgazın getirilmesi kararı alınmıştı. 

Önceki dönem Bozdoğan Belediye Başkanı Ufuk Altıntaş, Karacasu Belediye Başkanı Mehmet Erikmen ve Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol'un yoğun temasları sayesinde bakanlık tarafından alınan karar, yasa gereği ilçe ve büyükşehir meclislerinin de onaylanması gerekiyor. 

31 Mart Yerel Seçimleri öncesi bakanlıktan alınan kararlar ile belediye meclislerinden geçmiş ancak Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi çalıştırılmayarak karar onaylanamamıştı. 

Seçimler öncesi Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, Bozdoğan Belediye Başkan Adayı Ufuk Altıntaş, Karacasu Belediye Başkan Adayı Mehnet Erikmen ve Buharkent Belediye Başkan Adayı Mehnet Erol'a vatandaş nezninde bir artı sağlamaması için seçim sonrasına bırakılan ilçelere doğalgaz getirme kararı nihayet onaylandı. 

Algı siyaseti ile ünlü belediye başkanı yeni bir algıya daha imza attı. Bozdoğan, Karacasu ve Buharkent'e, Büyükşehir Belediye Meclis kararı hariç tüm kararları onaylı ve alınmış olan hizmeti, yine her zaman olduğu gibi hizmeti sanki kendisi getirmiş gibi Aydın kamuoyunu yanıltma çabasına girdi. 

Altıntaş, Erikmen ve Erol Başkanların yoğun girişimleri ile bakanlık onayı alınan doğalgaz hizmetinin üstüne oturmaya çalışanlar ile ilgili AK Parti Bozdoğan İlçe Başkanı  Nedim Aktaş sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Aktaş kamuoyu ile paylaştığı açıklamasında " Bilindiği Üzere Milletvekilimiz KİT Komisyon Bakanımız Sn Mustafa SAVAŞ ,Seda SARIBAŞ,Ömer ÖZMEN,Önceki Dönem Belediye Başkanımız Ufuk ALTINTAŞ Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanımız Alparslan BAYRAKTAR İle görüşerek ilçemize doğal gazın gelmesiyle ilgili 5 ay önce müjde vermişti. Doğal Gaz Dağıtım Şirketiyle O günlerde yazışmaları Yapılmış İlk Safhası Olan Yolların Kazılması ve diğer iş ve işlemleri için Bozdoğan Belediyesi Meclis Kararı Çıkarılmıştı. 

Önerge Üstüne Önerge Verildiği Halde Bozdoğan, Buharkent ve Karacasuya Doğal Gaz Getirilmesi Konusu 31 mart Seçimlerinden Önce Meclis Çalıştırılmayarak Geçmemişti. 

Zaten Bütün İşlemleri Biten sadece Büyükşehir Meclis Kararı Kalan Doğal  Gaz Meselesi Bugün Onaylanmıştır. Biz Hükumet Olarak Olumlu Her İşin Yanındayız Bozdoğan İçin Çalışmaya Devam Edeceğiz. Vesile Olan Yine Biz Oluruz. İlçemize Hayırlı Uğurlu Olsun."dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!